Våra Affärsområden

Jobb inom Lager

Connect

Är du redo för en utmaning inom lager? Trivs du med att orderplocka och organisera? Eller är truckkörning din favoritsyssla? 

Då har du hittat rätt! Som konsult hos Bemannix har du en värld av möjligheter inom lager.Vi har många kundföretag i branschen och som medarbetare hos oss finns det många karriärvägar med möjlighet till både roliga och varierande arbetsuppgifter. Alltifrån truckkörning, orderplockning till ordermottagning.

Nedan hittar du de jobb som vi söker personal till för tillfället. Om du inte hittar en annons som passar dig för stunden tveka inte att connecta ändå och skriv vad du är intresserad av. På så sätt kan vi hitta dig i vår databas!

Vi letar ständigt efter nya duktiga medarbetare!

Varför ska du jobba med oss?

 

  • Variation 🤩

    Vi hjälper både stora och små företag och erbjuder olika varierande uppdrag inom olika branscher. Testa på för att hitta rätt arbetsgivare och ett jobb som passar dig!

  • Bemannix-Andan ☀️

    Vi är ett företag som drivs av engagemang, hjärta och vilja. Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder bra löner, tjänstepension, god arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattade och jobbar därför med kontinuerlig stöttning och uppföljning.

  • Flexibilitet ⚡️

    Hos oss får du chansen att påverka din arbetssituation och personliga utveckling. Möjligheten att arbeta heltid eller deltid utifrån din livssituation.

Huvudkontor

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten Vägbeskrivning info@bemannix.se 08-555 687 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor