Våra Affärsområden

Jobb inom Kontor & Administration

Connect

Trivs du med att hålla ordning och reda? Att stötta upp och att ha många bollar i luften samtidigt? Eller gillar du kanske att vara spindeln i nätet på företag?

Då har du kommit rätt! Längre ner på sidan hittar du alla de jobb vi söker personal till för tillfället inom kontor & administration. 

Hittar du inget som passar dig just nu? Connecta med oss ändå och ladda upp ditt cv så kan vi kontakta dig om vi hittar något som vi tror kan passa dig!

Varför ska du jobba med oss?

 

  • Variation 🤩

    Vi hjälper både stora och små företag och erbjuder olika varierande uppdrag inom olika branscher. Testa på för att hitta rätt arbetsgivare och ett jobb som passar dig!

  • Bemannix-Andan ☀️

    Vi är ett företag som drivs av engagemang, hjärta och vilja. Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder bra löner, tjänstepension, god arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattade och jobbar därför med kontinuerlig stöttning och uppföljning.

  • Flexibilitet ⚡️

    Hos oss får du chansen att påverka din arbetssituation och personliga utveckling. Möjligheten att arbeta heltid eller deltid utifrån din livssituation.

Huvudkontor

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten Vägbeskrivning info@bemannix.se 08-555 687 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor