Våra Affärsområden

Jobb inom Transport

Connect

Gillar du att sitta bakom ratten? 

Kul! På denna sida finns de jobb vi just nu söker personal till för just det. Inom vårt affärsområde Transport har vi alltifrån distribution till återvinning. Uppdrag för B-körkort, C-körkort och CE-körkort. 

Om du inte hittar en annons som passar dig för stunden tveka inte att skicka in en intresseanmälan. På så sätt kan vi hitta dig i vår databas! Vi letar ständigt efter nya duktiga medarbetare.

Varför ska du jobba med oss?

 

  • Variation 🤩

    Vi hjälper både stora och små företag och erbjuder olika varierande uppdrag inom olika branscher. Testa på för att hitta rätt arbetsgivare och ett jobb som passar dig!

  • Bemannix-Andan ☀️

    Vi är ett företag som drivs av engagemang, hjärta och vilja. Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder bra löner, tjänstepension, god arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattade och jobbar därför med kontinuerlig stöttning och uppföljning.

  • Flexibilitet ⚡️

    Hos oss får du chansen att påverka din arbetssituation och personliga utveckling. Möjligheten att arbeta heltid eller deltid utifrån din livssituation.

Huvudkontor

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten Vägbeskrivning info@bemannix.se 08-555 687 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor