Våra Affärsområden

Jobb inom Bygg & Fastighet

Connect

Vill du vara med och skriva nästa kapitel i Sveriges historia? Vill du skapa eller förvalta det som kommer ge människor glädje i åratal framöver? 

Då ska du skrolla ner och kolla in våra jobb som vi söker personal till nu inom fastighet och bygg! 

Bemannix har många kundföretag som ständigt letar efter nya duktiga medarbetare. Exempel på arbeten inom detta affärsområde är: fastighetsskötare, drifttekniker, hantlangare och montörer.

Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu? Connecta med oss ändå så hör vi av oss om vi hittar något annat jobb som vi tror kan passa dig. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Varför ska du jobba med oss?

 

  • Variation 🤩

    Vi hjälper både stora och små företag och erbjuder olika varierande uppdrag inom olika branscher. Testa på för att hitta rätt arbetsgivare och ett jobb som passar dig!

  • Bemannix-Andan ☀️

    Vi är ett företag som drivs av engagemang, hjärta och vilja. Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder bra löner, tjänstepension, god arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattade och jobbar därför med kontinuerlig stöttning och uppföljning.

  • Flexibilitet ⚡️

    Hos oss får du chansen att påverka din arbetssituation och personliga utveckling. Möjligheten att arbeta heltid eller deltid utifrån din livssituation.

Huvudkontor

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten Vägbeskrivning info@bemannix.se 08-555 687 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor