Behöver du hjälp med ditt jobbsökande?

Vi gör det tillsammans!

Mer information:

Söker du nytt jobb och behöver stöd i processen? Då kan Stöd & Matchning vara något för dig!

Varje deltagare tilldelas en handledare som anpassar arbetet utifrån dina förutsättningar. Du får ett schema där du tillsammans med din handledare genomför olika aktiviteter för att öka din chans till arbete, praktik eller skola. Aktiviteterna är skräddarsydda efter dina behov och schemat tar ca 75% av en vanlig arbetsvecka.

Målet är att du ska komma ut i arbete!

Varför välja Bemannix som din leverantör?

Bemannix är i grund och botten ett bemanningsföretag som har en lång erfarenhet av att placera arbetssökande ut i jobb. Vi vet vad som krävs för att få jobb, vad arbetsgivare tittar på hos en kandidat och med våra kontakter hos stora företag kan vi erbjuda dig praktikplats och skräddarsydd utbildning som matchar arbetsgivarens behov.

Hur får jag er hjälp?

1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen. Motivera varför du behöver stöd i ditt arbetssökande. Bor du i Stockholm? Välj oss som din leverantör och uppge KA-nummer 10066919. Du som bor i Göteborg väljer KA-nummer 10067790.

2. Få ett beslut och ett eventuellt startdatum från din handläggare på Arbetsförmedlingen (Det är alltid din handläggare som tar beslutet).

3. Om du blir godkänd för Stöd och Matchning hos oss så ringer vi upp dig några dagar innan startdatum för att boka in dig på vårt första möte!


Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande Bemannix som leverantör på telefonnummer: 08-555 687 00


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor