Affärsområden

Jobb inom Lager / Handel

Connect

Inom vårt affärsområde lager/handel finns det stora möjligheter till roliga jobb med varierande arbetsuppgifter. Alltifrån truckkörning, orderplockning till ordermottagning.

Nedan hittar du de jobb som vi söker personal till för tillfället. Om du inte hittar en annons som passar dig för stunden tveka inte att connecta ändå och skriv vad du är intresserad av. På så sätt kan vi hitta dig i vår databas! Vi letar ständigt efter nya duktiga medarbetare.

Varför ska du jobba med oss?

 

  • Variation🤩

    Vi samarbetar med både stora och små åkerier och erbjuder olika varierande uppdrag. Testa på för att hitta rätt arbetsgivare och ett jobb som passar dig.

  • BeMannix-Andan☀️

    Be-Mannix är ett företag som drivs av engagemang, hjärta och vilja. Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder bra lön, tjänstepension, bra arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattade och jobbar därför med kontinuerlig stöttning och uppföljning.

  • Flexibilitet⚡️

    Hos oss får du chansen att påverka din arbetssituation. Möjligheten att arbeta heltid eller deltid utifrån din livssituation.

Huvudkontor

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten Vägbeskrivning info@bemannix.se 08-555 687 00

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor